Dat, zonder zichzelf te beseffen, maakt een man die sterft van de wens om seks met je te hebben, maar iets heeft hem nog niet toegestaan ​​om te doen?

een. Primitieve stand

De man die je trekt, wordt vaak onbewust opstaan, zijn benen plaatsen en lichtjes trekken van de pub. Dit is een primitief natuurlijk instinct. En als het ook betrekking heeft op de riem, zijn vinger vastklampt voor de bult op de broek en zich in het algemeen onvrijwillig uitstrekt naar het gebied van de Shirinki – het betekent dat u uw aandacht op dit gebied wilt aantrekken.

2. Het kortste pad van het punt A naar het punt B

Wees niet verbaasd als hij je persoonlijke ruimte binnenvalt. Zoals u weet, in verschillende delen en op verschillende fasen van communicatie, de afstand waarop mensen comfortabel van elkaar zijn bij het praten, anders. Maar als deze man je dichter bij je houdt dan andere leden van je bedrijf – dan wil. om dichterbij te zijn.

3. Blijf rustig.

Hij streeft ernaar om je aan te raken – het lijkt onschuldig te zijn, dan zal de rug aanraken, dan de schouder, dan met de hand. Maar alleen onderwijs staat hem niet toe om het eerlijker te maken.

4. Jij bent mijn Yagodka.

Als een man je verlangt – gedraagt ​​zich dan als een honger. Dezelfde uitdrukking verschijnt op zijn gezicht als voor hem – een smakelijk stuk taart. Hij merkte niet hoe lippen lippen. Maar misleeft niet: misschien is hij gewoon in afwachting van de lunch.

vijf. Face –

https://turbotkatl.com/blog/

Profiel, Borsten – Angst

Zelfs als de man waarin je geïnteresseerd bent, kijkt naar de andere kant (bijvoorbeeld het proberen om jezelf niet weg te geven), keert hij onbewust torso aan jou.

6. Ik kijk naar jou, zoals in de spiegel.

Als je iemand serieus houdt van iemand, begint hij je bewegingen te spiegelen: rechtzetten het haar, zoals jij, gooit gewoon het been te voet of buig ook zijn hoofd.

Leave a Reply