Echtgenoot en vrouw maakten een DNA-test en kwamen erachter dat een vriend HESTS en Sister elkaar bezetten. De resultaten troffen de vrouw zo veel dat ze klaar was om het huwelijk te beëindigen. De vriend van de man schreef hierover in de post op de RedDit-website en vroeg om advies van gebruikers.

Echtgenoten besloten om een ​​DNA-test te maken om het verhaal van hun families te leren. Het resultaat toonde aan dat er in een pedigree man en vrouw er een gemeenschappelijk relatief was. Volgens een vrouw woonde ze in 23 jaar oud en bevielde ze kinderen van zijn neef, dus nu kan het dit niet accepteren en vereist een echtscheiding.

De meeste gebruikers kwamen samen aan het feit dat de zesde relatie niet wordt bedreigd. De

http://www.bricktobuild.com/our-properties/

formulering van “gerelateerde links” is bang door zijn vrouw, maar hun algehele voorouder, hoogstwaarschijnlijk woonde in de 1700s. Zelfs vijfdimensionale broers hebben slechts 0,5 procent van de totale DNA-keten – “genetische relatie tussen hen is verwaarloosbaar”.

Ook commentatoren werden geadviseerd om echtgenoten te draaien voor advies aan genetica om alle risico’s te achterhalen – nauwkeuriger, hun afwezigheid. “Eerlijk gezegd, het huwelijk met hexadexieuze familieleden is een veel voorkomend fenomeen, en er is hier niets verrassends in,” concludeerden ze.

Eerder merkten Zweedse wetenschappers verhoogde risico’s van hartziekten in mensen die in grote families zijn geboren. Gezondheidsproblemen verbonden met een groot aantal broers en zussen.

Leave a Reply